Woonzorgcentra

In onze woonzorgcentra staan comfort en zorg centraal en staat er altijd iemand voor u klaar. Dag en nacht bieden we professionele en individuele verzorging met een toegewijd team van medewerkers, bestaande uit verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten, ergotherapeuten en onderhoudsmedewerkers.

Bijna al onze woonzorgcentra vangen personen met dementie op. Voor hen hebben we een veilige omgeving gecreëerd, waar zij omringd worden door gespecialiseerde zorgmedewerkers. Ook personen die palliatieve zorgen nodig hebben, worden altijd deskundig begeleid.

U kunt bij ons ook naar de kapper of de pedicure, gymnastiek volgen in de kineruimte of gebruikmaken van een van de diverse leefruimtes en de mooi aangelegde tuinen. U en uw familie zijn natuurlijk ook altijd welkom in onze gezellige cafetaria’s.

Wie dat wenst, kan gratis deelnemen aan het ruime aanbod van activiteiten. Elke dag valt er iets anders te beleven. Elke dag is een nieuwe dag.

Vergeet zeker ook niet om een kijkje te nemen op onze pagina met veelgestelde vragen woonzorgcentrum.

Zoekt u slechts een tijdelijke oplossing, dan kunt u bij ons terecht voor een kortverblijf, herstelverblijf, dagverzorging of crisisopvang.

Via de zoekmotor links op deze pagina kunt u informatie vinden over de concrete dienstverlening en infrastructuur van het woonzorgcentrum in uw buurt.