• Getuigenissen

    Getuigenissen

Mady Taillieu, 79 jaar, assistentiewoning

Ik woonde in Zandhoven en heb daar vrijwilligerswerk gedaan in een WZC. Mijn familie en vrienden woonden niet in de buurt. Toen mijn man stierf was ik helemaal alleen en mijn beste vriendin vroeg of ik niet bij haar in de buurt wilde komen wonen.  Zij woont in Aartselaar.  Ik besliste om een afspraak te maken voor een rondleiding en na de rondleiding was ik helemaal overtuigd. Ik kreeg goede info en keek er naar uit dat er van alles te doen is.

Ik heb een heel mooi appartement en het is makkelijk bereikbaar voor wie mij wil komen bezoeken. Ik heb hier wel wat nieuwe vriendinnen leren kennen het is plezant dat we samen iets kunnen gaan drinken in de cafetaria. Ik vind het ook heel leuk dat we samen eten.



Jaqueline Bontenakel, 89 jaar, assistentiewoning

Ik woonde samen met mijn man in Aartselaar op een appartement zonder lift. Hij werd ziek en ik kon hem niet meer alleen helpen, hij kon ook geen trappen meer doen. Ik woon al meer dan 40 jaar in Aartselaar en wilde heel graag in de buurt blijven wonen.  Ik vind het leuk dat ik nog steeds alleen naar de winkel en wekelijks naar de markt kan gaan.  Ik heb dan ook voor Zonnewende gekozen omdat ik de buurt zeer goed ken. Toen we in Zonnewende binnen kwamen, zag het er heel gezellig uit.

Ik ben heel graag in Zonnewende omdat ik een mooi appartement heb. Mijn man is ondertussen overleden en ben heel blij dat ik niet alleen ben. Ik heb hier wel wat vriendinnen leren kennen en we zitten vaak samen in onze zithoek. Elke dag gaan we iets drinken in de cafetaria.

 



Jeanne Everaerts, 96 jaar,

Mijn zoon ging op vakantie en ik verbleef eerst in kortverblijf in een ander rusthuis. Ik was daar tevreden en toen mijn zoon opnieuw op vakantie ging, wilde ik terug naar dat andere rusthuis maar er was geen kortverblijfplaats meer. In Zonnewende wel en ik ging daar naartoe.  Ik voelde me hier zeer goed.  Toen ik opnieuw naar huis ging, vertelde ik mijn zoon dat ik niet meer thuis wilde wonen maar naar Zonnewende wilde omdat ik hier zo goed verzorgd werd.  Het personeel was ook zeer vriendelijk. 

Ik mag doen wat ik wil en voel me hier zeer gerust. Ik heb een mooie kamer en ook de badkamer is zeer gemakkelijk. Ik kan met mijn rolstoel overal makkelijk naartoe.  Het eten is zeer lekker.


Terug