• Getuigenissen
    Getuigenissen

Mevrouw Vansteenbergen en dochter Sonja

Het rusthuis is op 25 minuten wandelafstand van de kinderen. We hoorden ook goede reacties vanuit de buurt over de zorg die in Vinkenbosch geboden wordt. De nieuwbouw was voor ons een extra positief punt om hier te komen wonen.

De kinderen zijn heel tevreden. Het is een meerwaarde dat mama heel veel mensen kent van Kermt en hier fijn tussen oude kennissen kan wonen. Mama houdt van al dat gebabbel.

We raden Vinkenbosch zeker aan.Elza Janssens en dochter Gerda

Er was meteen een plaats vrij voor mama en Vinkenbosch ligt dicht bij thuis. Het is ook gemakkelijk bereikbaar.

Het blijft voor mama moeilijk om niet thuis te kunnen zijn. Het blijft anders dan wat we gewoon waren. Maar hier wordt ze heel goed verzorgd, ze heeft op de tijd dat ze hier is ook een hele grote stap naar voren gezet, zowel lichamelijk als mentaal. De sfeer hier in huis vinden we zo positief! De zin voor “zorgen voor ieder mens” dat het personeel uitdraagt naar de bewoners hebben wij nog niet vaak gezien. Dat maakt ons heel blij!

Ik zou Vinkenbosch aboluut aanbevelen.Maria Meynen

Ik zelf lag in het ziekenhuis, mijn kinderen hebben de keuze voor mij gemaakt. Het is dicht bij hen thuis en het rusthuis ligt ook in mijn vertrouwde omgeving.

In het begin was ik niet zo tevreden, nu wel. Nu is het hier echt mijn thuis. Ook de verhuis van het oude gebouw naar dit nieuwe gebouw is heel goed meegevallen, ik was er eigenlijk best wat bang voor. Maar ik ben heel tevreden over mijn nieuwe kamer, mijn eigen persoonlijke spullen zorgden ook hier snel voor een thuisgevoel.

Ik zou Vinkenbosch zeker aanraden, hier zijn ze goed voor de mensen.