• Getuigenissen
    Getuigenissen

Maria Biscop, 89 jaar.

Ik heb sinds ik kind was steeds in de omgeving gewoond. Ik ben dus vertrouwd met het gebouw en liep hier regelmatig voorbij. Ik heb dan ook steeds gezegd dat ik, indien het nodig zou zijn, hier naartoe zou komen. Ik ken ook mensen uit de omgeving die de instelling kende en die waren steeds zeer positief.

Wij worden hier goed verzorgd. De mensen zijn hier met ons begaan. Iedereen kent iedereen en je bent hier ook geen nummer en dat is een heel aangenaam gevoel. Ik voel mij hier thuis.Anna De Preter, 86 jaar.

Mijn zus woonde hier al jaren en die werd hier goed verzorgd. Zij is hier ook steeds heel tevreden geweest.

Het is het goed. Ik kan hier doen wat ik wil en dat wordt door iedereen gerespecteerd. Als ik alleen wil zijn is dit geen probleem. Als ik mee wil doen aan de activiteiten kan ik iedere dag deelnemen als ik wil. Ik ga nog buiten om een koffie te gaan drinken en ook dit kan allemaal. Op wandelafstand (want dat wordt iets moeilijker) kan ik alles vinden wat ik nodig heb en graag heb. Het feit dat ik terug onder 1 dak woon met mijn zus geeft ook een speciaal gevoel.

Mijn schoonzus woont hier ondertussen ook dus dit is best gezellig. Zij woont in de nieuw kamers in de tuin.Josphine Van Eycken, 89 jaar.

Mijn schoonzus woonde hier vroeger en die is hier steeds heel gelukkig geweest. Mij nichtje heeft me dan ook Sint Jozef aangeraden. Ik ben er nog blij om.

Wij kennen elkaar hier allemaal. Bewoners en personeel, wij zijn als één grote familie. Ik zou hier niet meer weg willen. Naar een rustoord gaan is een grote stap waar ik ook heel bang voor was maar ik heb er geen spijt van. Ik zou ook niet meer anders kunnen.

Toen ik moest verhuizen door de bouwwerken ben ik in dezelfde kamer terecht gekomen dan mijn schoonzus. Ze zijn hier wel zo attent geweest van dit eerst met mijn nichtje te bespreken of dit wel voor haar haalbaar was. Indien er wordt rekening gehouden met u en met u familie dan voelt dat gewoon goed.