Woonzorgzone De Kouter

U hebt vragen of wenst een rondleiding?
Wzz De Kouter De Kouter - infoavond 2 De Kouter - infoavond 3 Wzz De Kouter (2) De Kouter - infoavond 1

KIJKDAGEN OP AFSPRAAK OP 2 APRIL

GRAAG VOORAF INSCHRIJVEN VIA CONTACTCOORDINATEN BOVENAAN DE PAGINA AUB

GEPLANDE OPENING APRIL 2021

 

"Woonzorgzone De Kouter" is een PPS-project (Publiek-Private Samenwerking) tussen Senior Living Group en de gemeente en het OCMW van Oud Heverlee, samengebracht in de vzw Woonzorgzone De Kouter.

Assistentiewoningen

Wordt uw huis stilaan te groot? Hecht u belang aan uw zelfstandigheid? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid en comfort, met garantie op nabije zorg als die nodig is?

Ontdek de prachtig gelegen en hedendaags uitgeruste assistentiewoningen van Woonzorgzone De Kouter. Gelegen op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Blanden in Oud-Heverlee. Ideaal om zelfstandig te wonen in een praktische woning met de mogelijkheid tot zorgondersteuning en hotelservice op maat.

 

Woonzorgcentrum in Blanden

Het woonzorgcentrum maakt deel uit van Woonzorgcentrum De Kouter en ligt dichtbij de kerk van Blanden, tussen de Kouterstraat en de Kathuizerstraat en beschikt over 102 woongelegenheden. Daarnaast is er ook nog een Dagverzorgingscentrum en een Lokaal Dienstencentrum.

 

Hartverwarmende zorg 

Een multidisciplinair team van hulpverleners staat klaar om aan iedere bewoner de nodige aandacht en de juiste zorg op maat te geven.  Elke bewoner wordt gestimuleerd om hun eigenwaarde en zelfredzaamheid te ontplooien, zowel op lichamelijk, geestelijk als sociaal vlak. Er wordt naar gestreefd de bewoners een zo aangenaam mogelijke leefsfeer te bieden, aangepast aan hun behoeften en mogelijkheden. Ieder persoon afzonderlijk moet zich volkomen kunnen thuis voelen in een beschermde omgeving, waar maximale vrijheid, ruimte en vooral menselijke warmte kan ervaren worden. 

 

Wil u graag een rondleiding?

De beste manier om de voordelen en de kwaliteit van De Kouter te ontdekken? Dat is een rondleiding! Meteen het uitgelezen moment om al uw vragen te stellen. Maak een afspraak via de contactgegevens bovenaan de pagina.

Welkom!

 

Praktische info werken:

De werken zullen duren tot april 2021. Er werd een plan opgesteld om de hinder van de werken zoveel mogelijk te beperken. Er kan enkel gewerkt worden tussen 7u en 19u en de zondagsrust moet gerespecteerd worden (*). Aan omwonenden en geïnteresseerden werd toelichting verschaft op een infoavond. De getoonde presentatie kan onderaan deze pagina geconsulteerd of gedownload worden, en contactgegevens zijn hieronder beschikbaar. Hier kan u ook in de toekomst terecht voor nieuwe updates.

Belangrijk voor de schoolgaande jeugd is dat tijdens de werken de voetweg die over het terrein loopt verlegd wordt en rond de werfhekken zal lopen. Zo kan men toch nog veilig van de Kartuizerstraat naar de Haasroodsestraat en terug. Er wordt bekeken hoe een veilige oversteek met zebrapad op de Haasroodsestraat kan worden ingericht, rond de zone wordt tijdelijk een snelheidslimiet van 30 km/u ingevoerd en er wordt gewaarschuwd voor werfverkeer en de dode hoek. Gebruiken uw kinderen deze route, ga dan misschien samen eens kijken hoe het veilig kan.

(*) Voor uitzonderlijke werken zijn afwijkingen mogelijk, mits vergunning.

Contactinformatie

De aannemer is tijdens de werken als volgt bereikbaar:

Houben Bouw: Prins Bisschopssingel 36 bus 5 - 3500 HasseltT +32 11 26 96 00 - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. (buiten kantooruren: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)

De vzw WZZ De Kouter is bereikbaar op:

Vzw WZZ De Kouter – Gemeentestraat 10 - 3054 Vaalbeek - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Praktische informatie

Type verblijf
 • Woonzorgcentrum
 • Assistentiewoningen
 • Dagverzorging
 • Meer weten?

  Voor een bezoek of vragen bel ons op 016 79 10 00 of mail ons info@wzzdekouter.be 

  Brochures

  Andere verblijven in de buurt

  Groene Boog
  Heverlee
  ± 4.50km
  Groene Boog

  Groene Boog

  Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen
  Wijgmaalbroek
  Wijgmaal
  ± 11.37km
  Wijgmaalbroek

  Wijgmaalbroek

  Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen
  Résidence du Plateau
  Wavre
  ± 12.51km
  Résidence du Plateau

  Résidence du Plateau

  Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen, Kortverblijf & herstelverblijf
  Damiaan
  Tremelo
  ± 18.37km
  Damiaan

  Damiaan

  Woonzorgcentrum, Kortverblijf & herstelverblijf, Dagverzorging & crisisopvang