Jobs

Elke dag staat Senior Living Group in voor de zorg van meer dan 12.500 bewoners in meer dan 120 voorzieningen in gans België. Daarvoor zet het dagelijks meer dan 7.500 medewerkers in. Daarnaast maakt ook de thuiszorgorganisatie OTV Home Care (www.otvhomecare.be), met meer dan 800 medewerkers en 8.000 patiënten/cliënten, deel uit van Senior Living Group. Senior Living Group is een dochterbedrijf van de Europese zorggroep Korian, expert in ondersteunende diensten en zorg voor ouderen (www.korian.com).

Ontdek meer over Senior Living Group op de pagina over ons en bekijk onze bedrijfsfilm met een presentatie van onze missie, visie, filosofie en waarden.

Wil jij onze bewoners helpen om waardig ouder te worden ? Contacteer dan rechstreeks en vrijblijvend de directie van een voorziening van Senior Living Group in je buurt. Je vindt alle informatie over de voorzieningen in je buurt, door het ingeven van je postnummer in de zoekmotor links op deze pagina en vervolgens je gemeente te selecteren. Wil je solliciteren bij een specifieke voorziening ? Dat kan je doen door de naam van de voorziening in te geven in het zoekveld rechts bovenaan deze pagina en vervolgens op de naam te klikken, de contactgegevens van de voorziening vind je rechts onder de foto's.

Solliciteren kan ook via al onze concrete, openstaande vacatures, die je vindt op www.vdab.be .

Heb je geen voorkeur voor een bepaalde voorziening, solliciteer dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door zijn sterke groei is Senior Living Group ook voor het hoofdkantoor geregeld op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die instaan voor de dagelijkse leiding van een of meer diensten en komen er geregeld plaatsen vrij voor specialisten in operationeel management en financieel beleid. Aarzel daarom niet om spontaan te solliciteren bij de HR-afdeling van ons hoofdkantoor. Stuur je motivatiebrief met cv naar Nicole Coryn, HR-manager, Satenrozen 1b, 2550 Kontich. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Iedere sollicitatie wordt discreet behandeld.