Tijdelijk verblijf

Kortverblijf: Indien u nood hebt aan tijdelijke opvang in een comfortabele, zorgzame en veilige omgeving omdat het u om een of andere reden even niet lukt om alleen te wonen, omdat uw mantelzorger een weekje vakantie neemt of omdat u wilt komen revalideren, dan kunt u bij ons terecht voor een kortverblijf. U beschikt over dezelfde faciliteiten als onze vaste bewoners.

Herstelverblijf: Indien u in alle rust wenst te herstellen na een heelkundige ingreep of een ernstige aandoening, al dan niet met een ziekenhuisopname, en u nog niet zelfstandig in uw thuismilieu kunt functioneren, dan kunt u bij ons terecht voor een herstelverblijf. U beschikt over dezelfde faciliteiten als onze vaste bewoners.

Dagverzorgingscentra: Zij bieden gedurende de weekdagen opvang met een aangename dagbesteding en aandacht voor al uw zorgnoden. Daarvoor staat een gezellige woonkamer met eigen keuken ter beschikking, waar u een vers bereid middagmaal krijgt. Er is goed toegankelijk sanitair met een ruime badkamer. De mogelijkheden voor eventueel vervoer van bij en naar u thuis worden samen met u besproken.

Zoekt u een permanente zorgoplossing, dan kunt u terecht in onze woonzorgcentra

Via de zoekmotor links op deze pagina kunt u voorzieningen opzoeken in uw buurt en concrete informatie vinden over de types verblijf, dienstverlening en infrastructuur die elke voorziening aanbiedt.