• Getuigenissen

    Getuigenissen

Lea, 82 jaar, assistentiewoning

Ik vind het hier top! Wij zijn allemaal heel tevreden. Degenen die zagen zijn thuis niks gewoon!

Het KELA team doet heel goed haar best, als zij er op zaterdag of zondag niet zijn zet ik soms al wel eens muziek op voor de bewoners die dat graag hebben. Want muziek is het beste medicijn tegen dementie. De activiteiten vind ik ook heel leuk. Op dinsdag speel ik altijd Bingo met de bewoners, die kijken daar enorm naar uit en ik vind het ook plezant om te doen. Maandag was hier een dj en was er een hele goede sfeer. Die mag zeker wat meer komen.

Het eten is lekker en de bediening is top! Het is hier altijd proper en schoon. Als je hulp vraagt is hier niets te veel.



Julia, 92 jaar, woonzorgcentrum

Het valt hier heel goed mee. De mensen zijn vriendelijk. De directrice en het personeel zijn heel lief. Het zorgpersoneel is ook heel goed. We hebben een goede kamer waar we altijd terecht kunnen en alles is altijd goed gekuist. Als er iets is hoeven we maar iemand aan te spreken. Als ik ergens ben zeg ik ook altijd dat ik naar huis ga. 

Ik kan maar één woord zeggen : het is goed. Ik voel me gelukkig.



Mathil, 95 jaar, woonzorgcentrum

Het is hier goe, goe van eten en van slapen. En eten ook, dat doe ik graag. Ik ben hier gekomen omdat ik door te vallen thuis in het ziekenhuis lag. Ik had ook graag naar  huis gegaan maar mijn familie was bang dat ik terug zou kunnen vallen. Maar als ik hier op het belleke druk, komen ze direct. Ze zorgen hier goe voor mij. Ik zen hier content.

Ik krijg ook veel bezoek, mijn nichtjes wisselen elkaar alle dagen af. Ik heb goed gezelschap. Ik ga es wandelen met men buurvrouw die neem ik ook soms naar beneden. We hebben een gezellige tafel om aan te eten.


Terug