Yvonne Wouters, 91 jaar

Ik kwam van het ziekenhuis en stond op de wachtlijst voor Zelem. Daar was geen plaats en zo ben ik hier toevallig terecht gekomen in Ezeldijk Diest.

Ik ben hier zeer tevreden. Het is hier gezellig en aangenaam. Lieve verpleegsters komen mij verzorgen. En vooral het eten vind ik hier zeer lekker. Ik ben hier tevreden over de hele lijn.

Vooral de gezellige mensen en de leuke babbel die ik heb tijdens de maaltijden doen mij deugd. In de kamers heb je niet heel veel plaats, maar ze zijn mooi en proper en je kan het zelf aankleden met persoonlijke dingen zoals fotokaders en een tafeltje of kastje.

Het leukste moment voor mij is het ontbijt ’s ochtends, als ik pas wakker ben, smaakt het brood mij geweldig goed.

Ik heb geen spijt dat ik naar hier ben moeten komen. Thuis was ik tevreden, maar dat ben ik hier zeker ook en hier krijg ik meer bezoek dan thuis.

Vrienden en kennissen zou ik aanraden om naar hier te komen, als ze een woornzorgcentrum zoeken omdat ikzelf hier heel graag ben en je hier aangename mensen hebt. Je hebt hier ook veel animatie, wat heel gezellig is en hierdoor meer onder de mensen komt.Jeanne Backx, 98 jaar

Ik heb voor ik naar hier kwam veel ziekenhuizen gedaan. Ik kon door mijn hartproblemen niet meer alleen thuis blijven. Hierdoor ben ik terecht gekomen in Woonzorgcentrum Ezeldijk in Diest.

In het begin van mijn verblijf hier had ik het moeilijk. Ik heb heel veel moeten achterlaten. Ondertussen ben ik het hier gewoon geworden en woon ik hier graag. Ik heb hier nog een familielid van mij wonen en wij hebben heel veel aan elkaar. Ook krijgen wij geregeld familie op bezoek.

Het leukste moment vind ik door de dag de animatie en dan vooral als het Kienen is. Dat doe ik graag. Dat is nog echt iets van vroeger.

Thuis was ik veel buiten in de tuin. Dat kan ik nu niet meer doen. Maar als ze gaan wandelen, probeer ik zoveel mogelijk mee te gaan om buiten te zijn.

Ik zou het andere mensen die een woonzorgcentrum zoeken aanraden. Het is misschien wel wat duurder dan andere woonzorgcentra en ik denk dat dat veel mensen tegenhoud. Maar ik ben hier echt zeer tevreden.Marie Louise Cuypers, 91 jaar

Ik ben in woonzorgcentrum Ezeldijk terecht gekomen door mijn familie. Zij hebben dit woonzorgcentrum voor mij uitgekozen.

Ik vind het hier fijn wonen. Het is hier altijd proper. Ik zou niet meer naar huis willen gaan, hier heb je gezelschap en voel je je minder alleen.

Het eten en drinken vind ik hier heel goed. En wij krijgen hier regelmatig  turnles en yoga.


Terug