• Getuigenissen

    Getuigenissen

Gaby Peeters, 86 jaar, bewoonster assistentiewoning

Ik ben samen met mijn echtgenoot naar hier gekomen. We zochten een voorziening die ons de nodige zorgen kon bieden. Onze kinderen zochten eerst iets in het Leuvense, maar uiteindelijk zijn we toch in Beerzel terecht gekomen. Een stuk uit de richting, maar als ik opnieuw kon kiezen, zou ik terug naar hier komen.

Ik voel me hier goed omdat er altijd verpleging aanwezig is, die het nodige toezicht kan geven. We krijgen hier altijd het nodige eten en drinken. Op tijd en stond is er voldoende ontspanning. Het is ook zeer goed dat het wzc vlakbij is zodat ik naar daar kan als het nodig is.

Ik voel mij hier thuis, het is hier gezellig. Het zijn kleine, maar fijne flatjes.
Ik kan hier volledig mezelf zijn. Ik hoop dat ik hier mag blijven tot…



Amelie De Preter, 86 jaar, bewoonster woonzorgcentrum

Ik ben een 86jarige dame die ondertussen al een jaar in Beerzelhof verblijft. Vorig jaar heb ik zelf de beslissing genomen om naar Beerzelhof te trekken. Thuis ging niet alles meer zoals tevoren en omdat ik niemand tot last wou zijn heb ik uiteindelijk deze beslissing genomen.

Ikzelf ben een Bjeizelaar in hart en nieren en mijn zus heeft hier ook enkele jaren verbleven, dus was de keuze snel gemaakt. Zij was hier altijd heel ‘content’ en ook wij vonden toen de zorg goed. Toen al had ik voor mezelf beslist, moest het allemaal niet goed meer gaan, dan verhuis ik naar Beerzelhof.

Het personeel op de werkvloer is steeds vriendelijk en het eten is hier over het algemeen gewoon lekker. Er wordt veel afgelachen en verder zijn er voldoende activiteiten zodat een dag om is voor dat je het weet.



Maria Seymus, 95 jaar, bewoonster woonzorgcentrum

Ik was net met mijn zoon aan het bespreken om een bed beneden te plaatsen, omdat steeds boven gaan slapen niet meer zo goed ging. En net op deze dag val ik met een breuk in mijn bovenarm tot gevolg. Na enkele dagen in het ziekenhuis heb ik dan besloten dat thuis wonen niet meer zou gaan. Hierna ben ik dan naar Beerzelhof gekomen. De keuze hiervoor was snel gemaakt, aangezien mijn 2 nichtjes er ook wonen.

En tot nu toe heb ik nog geen spijt van mijn beslissing. Iedereen kent elkaar, met veel leuke babbeltjes en bezoekjes tot gevolg. Ik kan alleen maar zeggen dat ik hier graag ben.


Terug