• Getuigenissen
    Getuigenissen

Fernand De Swerdt, 87 jaar en echtgenote Marie-Thérèse Vandendriessche, 83 jaar, wonen in een zorgflat

6 jaar geleden gingen we op zoek naar een plaats waar we ons thuis zouden voelen, een thuis weg van huis. Eén van onze grootste prioriteiten was dat we ook echt als koppel samen konden blijven en toch heel comfortabel zouden zitten. De zorgflat beantwoordde aan al onze verwachtingen. We waren daarnaast vooral op zoek naar gezelligheid. Die ervaarden we heel sterk in Zonneweelde. Een laatste  belangrijk aspect was dat we graag verder wilden met onze vertrouwde huisarts en dat deze kon meekomen naar Zonneweelde.

Gezelligheid is heel belangrijk voor ons beiden. Deze gezelligheid ervaren we in Zonneweelde op verschillende vlakken. We hebben onze flat ook helemaal zelf kunnen inrichten met eigen meubeltjes en kaders, zelfs onze wandklok kon meekomen. Zo voelde het voor ons of onze thuis overgebracht was naar Zonneweelde. Daarnaast vinden we de gezellige sfeer terug in de ruime en lichte orangerie en de mooie bar. Deze bar is apart van het restaurant, wat we ool een voordeel vinden. Het geeft ons de  gelegenheid om met  familie en vrienden in fijne omkadering in alle rust iets te gaan drinken zonder het rusthuis te moeten verlaten.

We hebben andere mensen reeds aangeraden om naar hier te komen. Zelf vinden we het ook erg aangenaam om terug herenigd te zijn met kennissen van vroeger om hier samen te genieten van elkaars gezelschap in een vertrouwde omgeving.