• Getuigenissen

    Getuigenissen

Jeanne Vanderpooten, 90 jaar

Het waren mijn kinderen die kozen en ik. Omdat ik gehoord heb dat Romana heel, heel goed is. En dat we daar in de kamer waren en dat er goed voor ons gezorgd werd.

Ik denk dat alles goed is. Ik ben hier erg gelukkig. Kijk hier eens naar: Ik heb een mooie kamer. Ik hou het schoon. Ik hoef niets te doen, maar toch. Ik heb een lekker bed, ik slaap heel goed. Het is hier uitstekend. Het eten is echt goed. Alles is goed. 's Morgens is het toast. En 's avonds. En tijdens de lunch, eet ik beneden met mijn karretje. En ik neem de lift, en ik ga naar beneden. Ik ga de soep opeten, en ik eet alles op. En je kunt er om gaan vragen. Ze weten het. Ik eet elke lunch beneden. 

Ik ben hier erg gelukkig. En ik heb het opgespaard en in een notitieboekje gestopt. En je ziet dat het nu komt. Het is normaal, je moet betalen, je krijgt een kamer, je eet lunch en avondeten, je neemt medicijnen, de dokter komt.

 



Lisette Dutilly, 93 jaar

Ik ben hier al vier jaar. Ik viel thuis. Ik moest altijd de buurman hebben om mijn kleine boodschapjes te doen. En mijn dochter zou geld van de bank krijgen. Dus kwam ik hier.

Alles is goed. Zo zijn ze bij mij! Al het personeel. Trouwens, iedereen noemt me 'Lisetteke'. Sinds ik hier ben heb ik één keer aangebeld: toen ik uit bed viel. Anders bel ik nooit aan.



Richard Muylkens, 69 jaar

Ik ben gelukkig. Dat is me gevraagd en ik ben blij.

Ik kan voor mezelf zorgen. En ik ga niet meer zo vaak uit als vroeger. Ik eet 's morgens, 's middags en 's avonds. Vroeger nam ik de ochtend om 10 uur en de lunch om 12 uur. Nu heb ik uren beschikbaar en het is erg goed.


Terug