• Getuigenissen

    Getuigenissen

Flora Biscop, 94 jaar

Mijn kleindochter heeft voor mij gekozen omdat ze vond dat het hier goed was. Ze zei ‘ik heb een heel goed huis gevonden’, en daarmee ben ik het afgestapt!

Het is hier heel goed, we mogen zeker niet klagen! De bediening is goed, en de hulp die we krijgen en het eten is lekker. Ik kan niets slechts opnoemen. Ze zijn gedienstig en dat is heel belangrijk. We doen hier ook heel veel, en ik doe alles graag, bijzonder Rummikub, dat spelen we meerdere keren in de week. We gaan ook dikwijls naar buiten, dat heb ik nodig!



Volders, 87 jaar

Ik ben naar hier gekomen omdat het huis een goed naam had, en omdat het in een goede buurt is midden in de stad en dichtbij alles.

Het zijn hier allemaal fatsoenlijke mensen en het is hier rustig, dat trekt mij aan. Ik kan hier mezelf zijn en ben helemaal vrij om te gaan en te staan waar ik wil, al die verboden daar hou ik niet van: fatsoenlijk en geen dwang, dat vind ik belangrijk!



Maria Van Beeumen, 85 jaar

Naar hier komen was de beste oplossing, het was in de zomer. Het was moeilijk om van huis weg te gaan, maar iedereen was vriendelijk en meelevend. Ik was dat niet gewoon, om zo eens vastgepakt te worden en een knuffel te krijgen, nooit was ik dat gewoon, ik heb dat hier geleerd. En nu ben ik daar content mee.

Ik mag niet klagen, ik word hier goed verzorgd en we doen en laten zoals we het zelf willen. Ik heb hier ook nieuwe vriendinnen gemaakt, dat doet goed. Ik doe veel mee, want er is altijd van alles te doen, maar als ik geen goesting heb blijf ik gewoon op mijn kamer, dan kijk ik tv of lig ik op bed, zoals ik dat zelf wil.


Terug