Mevr. Rosa Van Poucke, 82 jaar, woont in een assistentiewoning

Ik was al lang aan het twijfelen om te verhuizen naar een serviceflat of assistentiewoning. Mijn huis werd te groot en het klikte absoluut niet met mijn buren. Op een dag kreeg ik een brief met reclame van de assistentiewoningen in ’t Hoge. Die dag heb ik beslist om ook echt uit te kijken naar een flatje, ik heb verschillende flatjes vergeleken en die bij ’t Hoge spraken me het meest aan.

Natuurlijk doet het altijd raar om je thuis achter te laten, maar toch woon ik hier graag. Wonen in een assistentiewoning zorgt ervoor dat ik mijn zelfstandigheid behoud, er komt poetshulp, iemand om samen boodschappen te doen en in geval van nood kan ik beroep doen op de zorgen van het rusthuis. Ik ga ook iedere namiddag gaan kaarten met enkele bewoners van het rusthuis. Ik kijk hier iedere dag opnieuw naar uit, het is leuk om wat sociale contacten te hebben en mijn namiddag vliegt voorbij.

Ik kan 't Hoge zeker aanbevelen.

 Linda Vanmeerbeek, 67 jaar, woont in een assistentiewoning

Men heeft mij voorgesteld om naar hier te komen, ik kwam kijken naar mijn appartementje en ik was direct akkoord. Ik voelde mij hier onmiddellijk goed.

Ik ben hier graag. Ik amuseer mij, ik heb al veel nieuwe mensen leren kennen en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Zo heb ik mij tijdens de daguitstap naar de zee echt heel goed geamuseerd! Ook het personeel doet zijn werk heel goed, iedereen is altijd vriendelijk.

Ik beveel 't Hoge met alle plezier aan;Francine Lauwers, 87 jaar, woont in het woonzorgcentrum

Ik had reeds meerdere malen positieve commentaar opgevangen van ’t Hoge. Ook ken ik de vroegere oprichter van ’t Hoge persoonlijk, we zaten samen in de vakbond. Ja, ik had er vertrouwen in en nu nog steeds natuurlijk.

Ik zit niet meer alleen thuis, ik ben blij dat ik nu meer onder de mensen kan komen. Ook krijg ik hier de zorgen die ik nodig heb, het personeel is vriendelijk, het eten lekker, ... Ik kan zeker niet klagen.

Ik beveel 't Hogez zeker aan, ik kan zeggen dat ik zelf ondervind dat ik hier goed zit dus dan raad ik ook andere aan om naar hier te komen. Ze zullen zich hier zeker amuseren.


Terug