• Getuigenissen
    Getuigenissen

Mevrouw De Leeuw, zij woont in een assistentiewoning

Ik heb voor Groendorp gekozen omdat hier reeds vrienden woonden in de assistentiewoningen. Zij zijn tevreden en de locatie is prachtig.

Ik ben zeker tevreden van het verblijf. Het eten is lekker, maar soms kook ik zelf graag nog eens. De zorg van het woonzorgcentrum hiernaast helpt waar nodig, dit is zeer goed. Ik kan een garage huren voor mijn wagen.

Ik zou Groendorp zeker aanraden, het is een prachtige locatie in De Vlaamse Ardennen. De woningen zijn heel ruim. Eén pluspuntje zou een winkel in de buurt mogen zijn, ikzelf kan gelukkig nog zelf om mijn boodschappen gaan.Mevrouw Moreels, zij woont in een assistentiewoning

Mijn dochter heeft voor mij deze assistentiewoning gezocht, zo woon ik nu dichter bij haar in de buurt.

Ik ben tevreden van de woning, deze is zeer ruim. Een zeer mooie groene omgeving. De zorg komt elke dag langs om te kijken of alles in orde is. Het eten is hier lekker.

Ik zou het Groendorp aanraden omdat het hier zeer rustig en een mooie groene omgeving is.Mevrouw Maes, zij woont in een assistentiewoning

Na een operatie heeft mijn dochter voor deze oplossing gezorgd. Mijn man en ik zijn hier 9 jaar geleden komen wonen.

Deze woning is ideaal voor 2 personen. Er is een extra slaapkamer die kan gebruikt worden voor alle ander dingen. Zoals mijn man gebruikte deze voor te schilderen. Ik kook nog zelf, mijn dochter gaat daarvoor om mijn boodschappen.

Het Groendorp is hier rustig en net, toch mis ik het sociaal contact met de medebewoners en eventuele activiteiten. Ik zou het aanraden aan mensen die graag rust en ruimte hebben.