• Getuigenissen

    Getuigenissen

Gilberte Goblet, 84 jaar

Ik was eerder in een ander woonzorgcentrum en ik vond daar mijn draai niet. Er werd mij verteld dat Les Cheveux d’Argent meer een familieplaats is, en dat is waar. Het personeel is behulpzaam, de ontvangst is goed, de omgeving is mooi en op het platteland is het eten net als thuis, heel gevarieerd. Ik zou Les Cheveux d'Argent zeker aanraden!



Gabrielle Andre, 92 jaar

Ik ben toevallig aangekomen na een ziekenhuisopname. Ik had een revalidatie nodig en de sociale hulp van het ziekenhuis raadde me aan om naar Les Cheveux d'Argent te gaan. In het begin was het maar voor korte tijd. Ik hield er niet meer van om alleen te zijn, dus uiteindelijk besloot ik om te blijven en gelukkig te zijn in mijn kamertje. Ik ben blij, de activiteiten zijn heel divers, het eten is goed, de omgeving is mooi, het personeel is beschikbaar. Hier heb ik echt goede kameraden, de mensen zijn vriendelijk en we zijn welkom. Ik raad Les Cheveux d'Argent zeker aan, trouwens, we hebben een bus en we zijn goed gelegen, dus wat heb je nog meer nodig?  



Claude Fontaine, 73 jaar

Ik heb voor dit woonzorgcentrum gekozen omdat het vijf minuten van het huis van mijn dochter is. Ik wist al dat het hier goed was, omdat ik hier eerder familie had die ik altijd bezocht. Het eten is goed en gevarieerd, wat niet altijd zo is in een woonzorgcentrum. Over het algemeen is de service correct en aangenaam. De aangeboden activiteiten zijn gevarieerd en van goede kwaliteit en het is een landelijke en rustgevende omgeving. Ik heb Les Cheveux d'Argent al aanbevolen aan anderen.


Terug