Rusthuizen

In onze rusthuizen staan comfort en zorg centraal en staat er altijd iemand voor u klaar. Dag en nacht bieden we professionele en individuele verzorging met een toegewijd team van medewerkers, bestaande uit verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten, ergotherapeuten en onderhoudsmedewerkers. Rusthuis en rusthuizen.

Rusthuis

In onze rusthuis staat comfort en zorg centraal en staat er altijd iemand voor u klaar. Dag en nacht bieden we professionele en individuele verzorging. Serviceflat en serviceflats.

Rusthuizen

Elke dag staat Senior Living Group in voor de zorg van meer dan 9.000 bewoners in meer dan 85 voorzieningen. Daarvoor zet het dagelijks meer dan 6.000 medewerkers in. Rusthuis en rusthuizen. En kortverblijf.

Rusthuis

In onze rusthuizen (rusthuis) staat comfort en zorg centraal en staat er altijd iemand voor u klaar. Dag en nacht bieden we professionele en individuele verzorging met een toegewijd team van medewerkers.

Serviceflats

Wordt uw huis stilaan te groot? Zoekt u meer sociaal contact? Bent u of uw partner licht zorgbehoevend? Wilt u uw kinderen ontlasten? Bent u op zoek naar een mooi en ruim serviceflats in alle veiligheid en comfort, met garantie op nabije zorg als die nodig is? Maar is het nog te vroeg voor u om de stap naar het woonzorgcentrum te zetten en hecht u nog veel belang aan uw zelfstandigheid? Rusthuizen en rusthuis, serviceflats en Assistentiewoning.

Serviceflat

Wordt uw huis stilaan te groot? Zoekt u meer sociaal contact? Bent u of uw partner licht zorgbehoevend? Wilt u uw kinderen ontlasten? Bent u op zoek naar een mooi en ruim serviceflat in alle comfort? Maar is het nog te vroeg voor u om de stap naar een woonzorgcentra te zetten en hecht u nog veel belang aan uw zelfstandigheid? Rusthuis en rusthuizen. Servicesflats (assistentiewoning) uw huis.

Dan zijn onze erkende assistentiewoningen voor u een perfecte oplossing. Ideaal om zelfstandig te wonen in een praktische woning met de mogelijkheid tot zorgondersteuning en hotelservice op maat.

Er is 24 uur op 24 permanentie van een verpleegkundige uit ons eigen zorgteam, die bereikbaar is via het noodoproepsysteem. Wij kunnen u ook zorgverlening op maat bieden. Hebt u op een bepaald ogenblik toch nood aan een tijdelijk of permanent verblijf in een woonzorgcentrum, dan geniet u voorrang in het naburige woonzorgcentrum (*). Voor een maximaal comfort kunt u een beroep doen op verschillende restaurant- en hotelformules, soms tot en met een all-informule, waarmee we al uw zorgen uit handen nemen.

De woonzorgadviseur helpt bij problemen van administratieve, organisatorische of praktische aard en kan mee bemiddelen bij thuiszorgdiensten zoals thuisverpleging, poetsdienst, gezinszorg, klusjesdienst, enz.