Profiel

Elke dag staat Senior Living Group in voor de zorg van meer dan 12.500 bewoners in meer dan 120 voorzieningen verspreid over gans België. Daarvoor zet het dagelijks meer dan 7.500 medewerkers in. Daarnaast maakt ook de thuiszorgorganisatie OTV Home Care (www.otvhomecare.be), met meer dan 800 medewerkers en 8.000 patiënten/cliënten, deel uit van Senior Living Group. Senior Living Group is een dochterbedrijf van de Europese zorggroep Korian, expert in ondersteunende diensten en zorg voor ouderen (www.korian.com)

Meer over Senior Living Group

Net zoals die kwalitatief hoogstaande zorg het fundament is van onze missie ten opzichte van de bewoners, willen we als groep ook onze medewerkers goed omringen, ze een aangename werkomgeving bieden.

De werking van de groep wordt gestuurd door een centraal management met een dubbele opdracht:

  • het begeleidt elke voorziening individueel, controleert de diverse operationele procedures om zo de kwaliteit en werking te optimaliseren, het ondersteunt de lokale directies met gespecialiseerde kennis en tekent mee aan de strategische lijnen.
  • het neemt centrale taken waar, zoals het onderhandelen van raamcontracten met leveranciers en het integreren van nieuwe voorzieningen.

Senior Living Group groeit op twee manieren:

  • organisch door de uitbreiding en/of renovatie van bestaande voorzieningen en door de oprichting van nieuwe voorzieningen.
  • via overnames, want Senior Living Group is steeds op zoek naar private voorzieningen (met meer dan 80 woongelegenheden) die beantwoorden aan alle reguleringen én aan onze hoge kwaliteitseisen op het vlak van accommodatie, zorg- en dienstverlening.