• Senior Living Group
    Senior Living Group
    Elke dag staat Senior Living Group in voor de zorg van meer dan 12.500 bewoners in meer dan 120 voorzieningen. Daarvoor zet het dagelijks meer dan 7.500 medewerkers in.
22 oktober 2019

De "Warmste Week" in al onze voorzieningen

Verbondenheid met anderen tonen: dat brengt onze voorzieningen, onze duizenden bewoners, hun families, vrienden en vrijwilligers samen. Verbondenheid past ook prima bij het thema van de Ouderenweek, die doorgaat van 18 tem 24 november: 'Ouderen als actieve schakel voor een hechte buurt'. Wij vullen dat op een originele manier in: met een speciale campagne voor de Warmste Week.

Alles draait om de Senior Living Group Scheurkalender

In de maanden voor de Warmste Week gaan we met alle huizen en bewoners fondsen werven. We doen dat door onze Scheurkalender te verkopen. Deze kalender maakten we tijdens de Week van de Lach en gaat binnenkort in productie. Het resultaat is fantastisch grappig! 

Het principe is simpel: zoveel mogelijk Scheurkalenders verkopen. Een kalender kost € 5 en daarvan gaat € 2,14 rechtstreeks naar de Warmste Week. Dit is het volledige bedrag dat overblijft na opmaak, druk en verzending van de kalenders.

Uiteraard gaan we met een delegatie van Senior Living Group de cheque afgeven aan de presentatoren. Dit jaar is Kortrijk de plaats van de Warmste Week (18 - 24 december). Wij gaan op 20 december.

Naar welk Goed Doel gaat de opbrengst van onze Scheurkalender?

Naar de Demiclowns. Dementie is dé uitdaging van de toekomst. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Demiclowns vzw brengt unieke bezoeken aan personen met dementie en hun omgeving. De therapeutisch opgeleide clowns stimuleren de personen om rollen aan te nemen die verloren zijn gegaan. Zij bieden psychische zorg, fysieke zorg en ontspanning. Ze dragen bij aan de levenskwaliteit en identiteit van personen met dementie en hun context. Daarnaast organiseert de vzw heel wat workshops en opleidingen in het omgaan met personen met dementie, een vergeten doelgroep.