17 mei 2019

Lang leve onze 100-jarigen

Honderd is een mijlpaal in een mensenleven. Daarom gaat Senior Living Group dit jaar alle honderdjarigen in zijn woonzorgcampussen in de bloemetjes zetten met een bijzonder feestprogramma. We vieren in 2019 iedereen die 100 of ouder wordt. Daarom hebben we één dag gekozen waarop we de verjaardag van alle honderdjarigen en ouder vieren: woensdag 26 juni.

Wat hoort er bij een verjaardag? Wenskaarten! We roepen iedereen op om de eeuwelinge(n) in onze woonzorgcampussen een verjaardagskaart te sturen. Die oproep doen we via Facebook, flyers voor in de omgeving van de betrokken woonzorgcampussen.

Hét feestmoment is 26 juni. Dan onthullen we in de betrokken woonzorgcampussen de eregalerij voor de honderdjarige(n). In de galerij hangen we de verjaardagskaartjes op, samen met foto's van alle eeuwelingen en een collage met alle honderdjarigen uit alle voorzieningen. We nodigen voor deze ceremonie familie, vrienden en de huisarts uit. Het wordt een leuk feest, natuurlijk met taart en cava.

De krant van 1919 met alle hoogtepunten en onze eeuwelingen. Speciaal voor hen maken we een feestkrant. We zetten er het nieuws uit hun geboortejaar in en we stellen al onze honderdjarigen erin voor. Een uniek exemplaar dat actief kan gebruikt worden tijdens het krantenuurtje in de feestweek.

En natuurlijk: een verjaardagscadeau en een lekkere verrassing! We hebben voor alle jarigen een mooi geschenkje: een Jade-plant; het is bekend als symbool voor geluk. Voor de mede-bewoners en het personeel is er een heerlijke traktatie: een dessert dat speciaal voor Senior Living Group wordt gecreëerd. Het personeel bedanken we met een persoonlijk kaartje voor de goede zorgen.