• Senior Living Group
  Senior Living Group
  Elke dag staat Senior Living Group in voor de zorg van meer dan 12.500 bewoners in meer dan 120 voorzieningen. Daarvoor zet het dagelijks meer dan 7.500 medewerkers in.

Apollo

U hebt vragen of wenst een rondleiding?
Apollo gebouw voorzijde 1 Apollo tuin 30 Apollo inkomhal 4 Apollo inkomhal 3 Apollo gang Apollo kamer 06 Apollo kamer 09 Apollo restaurant 1 Apollo restaurant 9 Apollo tuin 13 Apollo tuin 31 Apollo tuin 25 bewerkt mid res

Algemene informatie

U zoekt het graag in een kleinschaligere omgeving (74 bedden) met een familiale sfeer? U houdt van een ruim aanbod aan activiteiten, inclusief theater-, museum- of bioscoopbezoek dankzij onze actieve vrijwilligerswerking? Reserveer dan tijdig een eenpersoons-, tweepersoons- of echtparenkamer in woonzorgcentrum Apollo. Een huis met een sterke reputatie.

Bob kent Maria, Maria kent …

Typisch voor ons woonzorgcentrum. U leeft in leefgroepen van een tiental personen. Dat familiegevoel koesteren we. En de andere bewoners? Die leert u kennen tijdens de dagelijkse activiteiten waaraan u vrijwillig kan deelnemen. Ze variëren van workshops rond geheugen of creatieve ontplooiing tot gezelschapsspelen, groepsgymnastiek en relaxatiesessies.

Uw leven krijgt opnieuw meer waarde

Wonen in uw eigen huis brengt stilaan teveel praktische zorgen en onzekerheid met zich mee? Daar hoeft u zich in woonzorgcentrum Apollo niets meer van aan te trekken. U krijgt een mix van goede zorg en vrijetijdsbesteding in de plaats:

 • Elke dag lekker eten;
 • Kwaliteitsvolle verpleging, kine en ergotherapie;
 • De ruime keuze aan activiteiten om uw vrije tijd zinvol in te vullen;
 • En deuren die openstaan voor uw buren, familie en vrienden.

Intimiteit, integriteit, veiligheid met respect voor ieders privacy en waardigheid vormen de sleutelwoorden van onze werking.

Knus in pyjama voor tv?

In Apollo kan het. Net als bij u thuis. Liever in de zetel of in bed? Indien mogelijk spelen we zoveel mogelijk op uw wensen in.

Nog een pluspunt? Zodra de zomer wenkt, kan u ook genieten van onze prachtige tuin met rozenstruiken. Ook al is de stad nooit veraf, hier geniet u met volle teugen van het groen.

Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer

Tram 24, 25 en 90

Bus 36

Métro halte: Pétillon

Praktische informatie

Woonzorgcentrum

Vanaf 46,08 €
De dagprijs hangt af van verschillende factoren, waaronder het type van uw kamer.
Voor meer informatie kunt u best contact met ons opnemen.

Meer weten?

Voor een bezoek of vragen bel ons op 02 896 48 81 of mail ons info@resapollo.be

 • Bezoek ook onze algemene pagina’s  Woonzorgcentrum
 • Antwoorden op vaak gestelde vragen?  Woonzorgcentrum
 • Hieronder vindt u onze uitgebreide infofolder(s)
 • Wilt u alvast van de sfeer proeven, bezoek onze facebookpagina