• Témoignages

    Témoignages

Felicien Jans 79 jaar, bewoner assistentiewoning

We waren op zoek naar een service flat en waren al op enkele plaatsen geweest. Maar overal mankeerde wel iets. Toen zijn we hier komen kijken en hadden we een balkon, kelder, staanplaats voor de auto en ligt dicht bij de stad. Alles wat we zochten. We hebben hier de privé die we willen hebben maar kunnen toch deelnemen aan het groepsgebeuren. We hebben een mooi zicht vanuit onze flat en het is goed gelegen. We hebben nog niet veel ondersteuning nodig maar als we het nodig hebben is het er wel. Het personeel waar we mee in contact komen is vriendelijk en behulpzaam.



Catharine Meers 81 jaar, bewoner assistentiewoning

Ik ga u dat eens vertellen. Mijn nichtje is de schoondochter van een andere bewoonster en zij heeft me toen ik opzoek was gezegd dat ik hier is moest komen kijken. Ik ben hier graag, ze zorgen goed voor mij. Voor alles in een oplossing. Als je iets vraagt en ze kunnen je niet helpen zorgen ze ervoor dat iemand anders komt helpen en dat is voor mij het belangrijkste. Het is hier goed.



Karel Dedry 82 jaar, bewoner woonzorgcentrum

Ik kwam terug uit het ziekenhuis en kon niet meer zelfstandig wonen. Hiervoor hebben mijn zussen een oplossing gezocht en ben ik in Aurora terecht gekomen. Ik heb niets negatiefs te zeggen. Alles valt goed meer. Ik ben hier graag


Retour