• Témoignages

    Témoignages

Harry Vanheusden, 87 jaar

Ik koos voor Oosterzonne omdat het hier zo omgeven is door de mooie groene natuur. Andere woonzorgcentra liggen vaak in het midden van een stad en dat vond ik niet leuk. Daarnaast was mijn vader afkomstig uit Zutendaal, ik kwam hier vroeger dikwijls en nu voelde het vertrouwd om terug te keren naar het groenste snoepje van Limburg.

Die keuze is me tot nu toe supergoed bevallen. Het personeel is hier heel vriendelijk en behulpzaam, ik ben hier heel graag en ik ben hier heel content! Ook over het eten valt niet te klagen, de koks maken altijd lekker eten, veel te veel zelfs.
Het enige minpunt is dat ze hier nog geen pilletje hebben uitgevonden om 50 jaar jonger te worden, maar voor de rest kan ik niks slechts zeggen over Oosterzonne.



Marieke Voordeckers, 84 jaar

Toen ik van een kennis hoorde dat zijn moeder in Oosterzonne verbleef en daar zo gelukkig was, was de keuze voor mij redelijk snel gemaakt. Ik hoorde van hen dat het personeel daar zo lief was en het eten heel lekker was. Daarom heb ik bewust gekozen om naar een serviceflat in Oosterzonne te verhuizen. Ik heb me de keuze nog niet beklaagd.

En de verhalen over Oosterzonne kloppen ook! De verzorging is hier heel goed, iedereen is zo vriendelijk. Ze hebben aandacht voor alles hier. Verzorging, lekker eten en ze houden ons hier goed bezig. Ook de directie is enorm vriendelijk hier. Ik vind de groep vrijwilligers van Oosterzonne ook heel fijn. Dat we omgeven zijn door groen en mooie natuur is zeker ook een pluspunt, ik geniet van het mooie weer in onze mooie tuin.



Tineke Molemans, 88 jaar

Ik durfde niet langer alleen thuis te blijven en koos zelf voor de verhuis naar een WZC. Mijn zoon stelde voor om eens in Oosterzonne te gaan kijken, want dat was dichtbij thuis én kennissen vertelden ons alleen maar goeds over Oosterzonne.
Gelukkig was er onmiddellijk plaats en mochten we een kamer bezichtigen. Het was de perfecte kamer voor mij, heel netjes en ruim én met een mooi uitzicht. De beslissing is me 100% meegevallen, op alle gebied ben ik hier supergelukkig en heb géén klachten. Ik kan alleen maar stoefen over ons huis hier.

De animatie hier is heel leuk, ik kan me hier uitleven bij de breiclub en ze houden ons goed in beweging tijdens de turnles of op dansnamiddagen. Dat we hier de keuze krijgen bij het middagmaal tussen verschillende groenten vind ik super. Ook het feit dat we een glaasje wijn of bier krijgen bij ons eten, valt me wel te smaken. We hebben hier nog veel inspraak en mogen zelf beslissen hoe we onze zorg en dag willen invullen. We zitten hier gelijk prinsessen! Wie hier niet content is, vraag ik me af wat die persoon nog nodig zou hebben. Ik zou zeggen: Kom allemaal naar Oosterzonne!


Retour