• Témoignages

    Témoignages

Familie Ribus, 75, 68 en 45jr, assistentiewoning

We zochten een assistentiewoning voor ons als koppel en voor onze zoon. Op andere plaatsen werd onze zoon niet geaccepteerd. Toen we hier kwamen was dit helemaal geen probleem. Ook kregen we goede uitleg rond de assistentiewoningen en niets was te veel gevraagd.

Het is een heel ruime assistentiewoning en we kunnen rekenen op het zorgpersoneel van het woonzorgcentrum indien nodig. Over het algemeen zijn we heel content over Vinkenbosch.



Jacques Bronckaerts, 78 jaar, assistentiewoning

De reden dat ik Vinkenbosch heb gekozen, is omdat het hier vrij goedkoop is.

Ik ben tevreden over mijn assistentiewoning! Ook over het eten mag ik zeker niet klagen! Over het algemeen ben ik tevreden over Vinkenbosch.



Mia Copermans, 75 jaar, woonzorgcentrum

Ik heb voor Vinkenbosch gekozen omdat mensen zeiden dat het hier zo goed was! Hoewel ik hier niemand kende, ben ik toch naar dit woonzorgcentrum gekomen.

Er zijn veel positieve dingen aan Vinkenbosch. Ik mag hier echt mijn goesting doen en de medebewoners zijn heel aangenaam. Binnen het team ‘Welzijn’ zitten er leuke dames tussen! Ook van het zorgpersoneel ben ik heel content. Het voelt precies alsof ze mijn vrienden zijn! Het eten is hier ook zeker in orde!


Retour